Adele si The Weeknd vor canta la decernarea premiilor Grammy 2016

Adele si The Weeknd vor canta la premiile Grammy 2016

Organizatorii premiilor Grammy 2016 confirma primele nume ale artistilor care vor urca pe scena editiei din acest an. Adele si The Weeknd, cele mai asteptate aparitii.

 

De la lansarea albumului “25” si a single-ului ‘Hello’, Adele a inregistrat cele mai multe recorduri din industria muzicii ultimilor ani: videoclipul piesei ‘Hello‘ a intrat in cartea recordurilor, depasind cifra de 1 miliard de vizualizari in doar 88 de zile (mai mult decat artistul de origine coreana PSY, care a reusit sa atinga aceeasi cifra in 159 de zile). Totodata, albumul “25” albumul s-a vandut in 3,38 de exemplare in doar o saptamana de la lansare, fiind astfel materialul cu cele mai multe vanzari pe perioada unei saptamani, din 1991.

Nominalizat la premiile Oscar pentru premiul “Best Original Song” cu piesa ‘Earned It‘, The Weeknd s-a bucurat de asemenea, de un an plin de succese. Pe langa sountrack-ul scris pentru ‘Fifty Shades Of Grey‘ (un film prost, din cate am inteles, dar cu o muzica buna), artistul este considerat de critici, una dintre revelatiile muzicii din ultimii ani.

Pe langa Adele si The Weeknd, pe lista artistilor confirmati la premiile Grammy 2016 se mai numara pana in acest moment Kendrick Lamar, Little Big Town, Justin Bieber si Pitbull.

Artistii nu au spus ce piese vor alege sa cante live in seara zilei de 15 februarie, motiv pentru care fanii se pot astepta la orice, fie single-uri deja cunoscute, dar si posibile piese noi.

Sursa foto: melty.fr

Leave a Comment