Cum s-a gustat Marea cu Sarea pe plaja de la Tuzla

Desi cel mai important moment al acestui weekend a fost Liberty Parade, cativa dintre turisti au ales in schimb, sa isi petreaca sfarsitul de saptamana pe plaja de la Tuzla, acolo unde s-a tinut Marea cu Sarea, eveniment dedicat muzicii tehno, aflat la cea de-a patra editie.

Foarte misto la Marea cu Sarea fost chiar locatia in care s-a tinut. Plaja de la Tuzla, inca salbatica, a devenit una dintre destinatiile preferate a celor cativa care au descoperit locul. Stim ca prin acest articol, contribuim la promovarea si aglomerarea locului – lucru pentru care ne cerem scuze celor care aleg plaja tocmai pentru linistea ei, dar ne indoim ca din cauza noastra vor da turistii buzna la Tuzla 🙂

Revenind insa la ce s-a intamplat Marea cu Sarea, atmosfera a fost relaxata, nu s-a deranjat nimeni in privinta tinutei, s-a dansat si s-a dormit pe plaja. Toata lumea a fost prietena cu toata lumea, iar asta tocmai poate pentru faptul ca nu au fost mai mult de cateva sute de persoane. Asadar, prezenta oarecum restransa a facut ca totul sa fie un fel de party pe plaja, cu ceva mai multi prieteni de cati avem in general.

Probabil ca cei care au aflat din timp de acest eveniment in acest an, vor reveni si la editiile viiitoare, ceea ce speram sa facem si noi. Pana atunci, felicitari celor care au avut ideea de a strange oamenii pe o astfel de plaja, pentru un altfel de weekend la mare.

Leave a Comment