14
Jul
2016
Cumpara bilete

ELECTRIC CASTLE FESTIVAL 2016

Starts: 14 Jul 2016
Ends: 17 Jul 2016
Cluj Napoca, Castelul Banffy

 

We are the people!

Cea de-a patra editie a Festivalul Electric Castle se va desfasura in 2016 in perioada 14-17 iulie. Ca in fiecare an, acesta va avea loc lângă Cluj Napoca, pe domeniul Castelului Banffy.

ELECTRIC CASTLE este primul festival din România care a mutat muzica electronica si suntele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Inca de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat in fiecare an în finala European Festival Awards la categoria “Cel mai bun festival de mărime medie”, alaturi de nume cu traditie în Europa.

Electric Castle are loc pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida, jud. Cluj si isi propune sa schimbe modul in care oamenii interactionează cu muzics, prin combinarea unui concept unic cu un lineup eclectic, ce rupe barierele dintre muzica electronică, rock sau reggae.

EC este singurul festival din Romania ce ofera o experienta autentica si completa de festival datortita artistilor importanti ce alcatuiesc lineup-ul, a zonei largi de camping si a activitatilor diverse din timpul zilei, totul fiind pus în scena intr-un decor extraordinar!

Line-up:
Sigur Ros (in premiera in Romania)
Paul Kalkbrenner
RUSKO
Flux Pavilion
Matisyahu
Enter Shikari
Dub Pistols
Dj Marky
Nu:Tone b2b Logistics
Congo Natty
Toddla T
Babylon Circus
Legowelt
Moomin
Aba Shanti-l
Louisahhh!
Urma
Alternosfera
Shiver
Macanache

Leave a Comment