05
Mar
2016
Cumpara bilete

Nana Mouskouri @Sala Palatului, Bucuresti

Starts: 05 Mar 2016 08:00 PM
Ends: 05 Mar 2016
Bucuresti, Sala Palatului

Nana Mouskouri – Happy Birthday Tour

Sala Palatului, 5 martie

 

Nana Mouskouri, o legenda a muzicii grecesti si un superstar international, cu o cariera de peste o jumatate de veac, concerteaza pe 5 martie la Sala Palatului. Nana Mouskouri a revenit pe scena  in octombrie 2013 la Atena, cand a inceput turneul aniversar „Happy Birthday Tour”, care se desfasoara de atunci in toata lumea. Turneul este o ocazie de a marca atat aniversarea celebrei soliste, cat si compozitorii care i-au inspirat cariera de-a lungul anilor: Quincy Jones, Harry Belafonte, Michel Legrand.

Cantecul a fost prima mea dragoste si intotdeauna m-a ajutat sa respir, sa sper si sa cred ca este dragoste si pace in jur. Am avut sansa sa lucrez cu oameni speciali si sa realizez enorm de multe in viata. Am considerat ca toate acestea merita sa fie sarbatorite si ca trebuie sa mai cant dragilor mei prieteni, spectatorii. La multi ani tuturor celor care imi arata ca dragostea inca exista. Si atata timp cat va fi muzica pentru mine si prietenii mei, va fi dragoste!” – Nana Mouskouri

Nana Mouskouri este una dintre cantaretele cu cele mai mari vanzari de discuri din lume, intrucat albumele si single-urile ei, interpretate în 12 limbi, s-au vandut in peste 350 milioane de copii pe plan mondial. Nana Mouskouri s-a evidentiat in lumea artistica gratie vocii sale unice, fiind inzestrata cu coarde vocale asimetrice, care i-au permis sa atinga note inalte si sa produca sunete cristaline.

Faimoasa artista  va concerta la Bucuresti pe 5 martie la Sala Palatului. Nana Mouskouri va fi acompaniata de instrumentisti francezi si va sustine un concert care va cuprinde slagarele care au facut-o celebra.

Leave a Comment