Made in Heights: mai multa muzica, mai putine detalii

Despre Made in Heights nu stiu nici eu prea multe si nici nu am chef sa caut mai multe informatii. Stiu doar ca trupa e formata din Kelsey Bulkin si Alexei Saba, vin de undeva de prin State, daca imi amintesc bine si cam asta e tot (daca am facut vreo confuzie, mi-o asum, nu-i bai 🙂 ).

Ce stiu sigur e ca am auzit de ei undeva prin iarna trecuta, de la o tipa, intr-un bar dubios de prin Bucuresti. Ii asculta in casti, mi-a spus de ei si a doua zi i-am cautat. Si ma bucur ca am facut-o – am dat peste niste versuri foarte bune, un sound chill cu niste influente electro reusite si o voce care potriveste foarte bine filmului.

Made in Heights nu sunt mainstream si probabil de ei nu au auzit pana acum decat niste hipsteri curiosi – si mergand pe acelasi principiu, se pare ca ma numar si eu printre ei :).

Nu cred ca sunt difuzati pe vreun radio din Romania, oricat de underground ar fi acela, asa ca iti recomand sa iti oferi cateva minute din viata pentru a-i asculta aici sau pe contul lor de Soundcloud. Iar daca ai pierdut minutele, dau eu o bere in semn de recunostinta pentru rabdare! 😀

Piesele pe care nu le poti rata:

1. All the places

2. Murakami

3. Viices

Leave a Comment