Piesa fresh: Charlie XCX si Rita Ora au lansat “Doing It”

Una dintre cele mai recente colaborari din muzica le aduc impreuna pe Charlie XCX si Rita Ora, odata cu lansarea piesei Doing It.

Chiar daca videoclipul piesei nu a strans foarte multe vizualizari pe Youtube pana in acest moment, Doing It a fost destul de bine primita de fanii celor doua artiste si pare ca ar avea destule sanse sa urce rapid in topuri.

Ce mi se pare foarte misto la Charlie XCX este faptul ca desi se afla in zona de mainstream, este totusi genul de artist cu o prezenta colorata si cu o evolutie usor diferita de reteta clasica a succesului in muzica. Ok, asta poate fi simplu de contrazis doar prin simplu fapt ca alaturi de Iggy Azalea, cu piesa Fancy, a fost omniprezenta in topuri, radio si T.V., intreaga vara a anului trecut. Chiar si asa, raman la parerea mea si in continuare vad in artista de origine britanica, ceva mai multa energie si autenticitate decat in cazul multor altor nume celebre.

Nu acelasi lucru il pot spune si despre Rita Ora, care desi are o voce buna si numeroase colaborari de succes, intr-un timp relativ scurt, mi se pare ca este mai degraba genul de artist cameleon. A colaborat cu multe celebre si de fiecare data a contribuit cu succes la piesele lansate de acestia. De la Rudimental, Iggy Azalea si acum Charlie XCX, Rita Ora s-a pliat natural pe fiecare vibe, dar cu toate acestea muzica ei inca nu are un stil definit.

Pe principiul “vorba multa, saracia omului” , nu cred ca isi bate nimeni capul cu aceste detalii asa ca mai bine ascultam Doing It si sa ne bucuram de muzica! 🙂

 

Sursa foto: spin.com

 

Tags:
Leave a Comment