Priory, trupa care a donat sange pentru a-si termina albumul de debut

Despre Priory ar fi multe de spus, desi nu la fel de multi sunt cei care le-au si ascultat muzica.

Desi duo-ul electro-pop-folk american si-a inceput drumul in muzica inca din 2009, primii ani nu au fost deloc usori pentru Brandon Rush (Brandon Johnson) și Kyle Sears (Kyle Dieker). Cu toate acestea, cei doi au continuat sa faca ceea ce le place chiar daca acest lucru nu le-a adus nici banii, nici faima la care visau atunci. Ba mai mult, Kyle a donat si sange pentru a ajuta la finalizarea albumului la care lucrau in acea vreme.

Primul material lansat de Priory in 2011, nu a reusit sa ajunga in atentia publicului si nici sa aduca trupei un contract cu vreo casa de muzica celebra. Pasiunea pentru muzica a facut insa ca sacrificiile sa continue pana cand in primavara lui 2014, materialul ‘The Weekend‘ le aduce semnarea unui contract cu casa de discuri Warner Bros Records. Cu aceeasi casa, trupa lanseaza in 2015, albumul ‘Need to Know‘, ce reuseste sa ajunga printre iubitorii muzicii electro.

De aici, ramane de vazut cat de departe va reusi Priory sa ajunga in topuri, de cata expunere se vor bucura si cati fani se vor inghesui la concertele lor. Pana atunci insa, daca iti doresti sa asculti ceva nou, Priory merita un play! 🙂

 

 

Leave a Comment