Steve Angello, ex-Swedish House Mafia, se pregateste de lansarea primului album

Dupa ce proiectul Swedish House Mafia a luat sfarsit, Steve Angello unul din cei trei membri ai sai, isi continua cariera in industrie si revine cu piesa Wasted Love.

Steve Angello a mers mai departe, a continuat sa fie prezent la cele mai mari festivaluri de muzica electronica si urmeaza sa isi lanseze primul album, la care a lucrat timp de aproape doi ani. Materialul va ajunge pe piata in toamna si dupa cum a declarat artistul pentru revista Rolling Stones, albumul Wild Youth “este mai degraba un proces de auto-cunoastere si redescoperire decat un material inregistrat doar pentru a veni cu ceva pentru public”.

Prin acest album, Angello si-a dorit sa redefinesca intr-o oarecare masura muzica electronica, incercand sa gaseasca un echilibru intre ceea ce inseamna dance-ul electronic si muzica indie, pana acolo unde totul se rezuma la melodicitate si vers.

Multe dintre piese au fost rescrise chiar si de trei ori, iar dupa cum a mai spus Angello, “a fost chiar distractiv sa fac asta mai ales pentru am fost interesat de perspectiva muzicii live – si mai putin doar in a mixa electronic – totul pentru a trai mai intens tot ceea ce fac.”

Primul single de pe Wild Youth este Wasted Love, o piesa care ne arata ca Angello este intr-adevar la un nou nivel, o piesa care noua ne place foarte mult si pe care speram sa o ascultam on air cat de curand.

Sursa foto: theuntz.com

Leave a Comment